Over Alders Coating

Hét adres voor poedercoating, Alders Coating is een bedrijf in Dordrecht voor de regio Drechtsteden dat zich gespecialiseerd in poedercoating. Wij passen deze techniek toe voor onder andere nieuw hekwerk (verzinkt en onbehandeld), metalen tafels, stoelen, rekken, kasten, motoren, schakelunits, fietsframes, brommerframes, auto-onderdelen, oldtimers en velgen.

Ons bedrijf staat voor kwaliteit en creatieve oplossingen op maat. Wij zijn al jaren actief als bedrijf voor gedegen werkzaamheden op het gebied van poedercoating. Ons vaste klantenbestand groeit met de dag, wat een heldere indicatie is van het hoge niveau van onze mensen en onze diensten.

De hoge kwaliteit uit zich niet alleen in de professionele uitvoering en snelle aflevering maar ook in het kunnen geven van doelgericht advies en onze scherpe prijzen. De waardevolle combinatie van goed opgeleide medewerkers en onze jarenlange ervaring zorgt er steevast voor dat de wensen en eisen van onze opdrachtgevers tot volle tevredenheid worden nageleefd.

Heeft u een project voor ons?

Wij staan vijf dagen per week van 09:00 tot 17:00 klaar om uw project te bespreken en al uw vragen te beantwoorden.
Contact